sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Näitä talvia lisää-kiitos!

Meitä on nyt hemmoteltu kohta viikon ajan auringonpaisteella ja kipakalla pakkassäällä. Eilen hienon ilman jatkuessa päätimme lähteä metsäretkelle ja isäntäväelle otettiin oikein kaakaot termospulloon mukaan. Pakkasta oli kipakat -16 astetta, mutta riittävästi kampetta päälle ja koirillekin "toppatakit" niin hyvin tarkeni.

 Menimme suoalueen läpi metsien poikki upeiden maisemien äärelle. Voi miten helppo oli metsässä kulkea kun lunta on niin vähän.



 Tässä retkenjohtaja huhuilee lähtemään - metsä kutsuu!





Lähipäivinä on ollut ilmassa kosteutta ihan kivasti ja suolla se kuura vasta upea olikin, tämä tosin ainut kuva, joka onnistui. Kamera hyytyi alkumetreillä, joten kännykkään oli turvauduttava.






 Parituntinen retki alkoi olla jo kotimatkaa vailla valmis, taas tultiin  suon yli takaisinpäin. 


Oli meillä mukana Elmokin, vaikka kuvissa ei näy vilaustakaan - Emppu menee aina omia polkujaan ja tässä viimeisessä kuvassa on kuvaajan luona hihnassa. Ollaan jo ihan kotitalon takana. Kyllä oli koiraosastolla hiljaista loppupäivän ja päiväruuan jälkeen uni maistui.


1 kommentti:

  1. Moikka! Osallistuit mun blogissa Momondon kilpailuun, laitatko mulle pikapikaa sun s-postiosoitteen, jotta saan sen eteenpäin arvonnan suorittajalle! Kiitos! (mun s-posti on terhimakinen (miuku) gmail.com)

    VastaaPoista